Hospitality lab

Ik geloof dat gastvrijheidsontwikkeling niet iets eenmaligs is. Er dient continu aandacht voor te zijn. Sterker nog, het zou als een van de kernwaardes van een organisatie dienen te worden opgenomen. In mijn ogen is het een spannende, inspirerende reis van uitproberen, kleine stapjes, fouten maken, van elkaar leren om uiteindelijk continu duurzaam te presteren. Een levend laboratorium.

Het gehele opleidingshuis van een organisatie zal, volgens mij, in dienst dienen te staan van het ontwikkelen van de kernwaarden. En dus ook mensgerichte gastvrijheid, – klantvriendelijkheid of – patiëntenzorg.

Trainingen op maat

Als verlengde van mijn ontwikkelactiviteiten ontwerp ik en geef ik trainingen/programma’s op het gebied van (dienend)leiderschap, teambuilding en mensgerichte klantvriendelijkheid, -gastvrijheid of -patiëntenzorg. Altijd op maat. Vaak samen met één van mijn collega’s die ook werkzaam zijn voor Hotel Management School Maastricht. Wij werken dan onder de vlag van HMSM. Wil je meer weten hoe dit te ontwikkelen in jouw organisatie? Neem dan contact op.

Daarnaast initieer ik samen met andere partijen diverse andere programma’s. Vaak samen met één van mijn collega’s die ook werkzaam zijn voor Hotel Management School Maastricht, onder de vlag van HMSM.

Leiderschapsprogramma Hospitality

Als programmamanager ben ik verantwoordelijk voor een leiderschapsprogramma op het gebied van het concreet creëren van succesvolle gastvrije organisaties. Unieke samenwerking tussen Hotel Management School Maastricht en Business Universiteit Nyenrode.

Download hier de brochure voor meer informatie. Of neem contact op.

hotel-management-schol-maastrichtnyenrode

 

Masterclass patiëntgerichte zorg

Als co-programmamanager ben ik ook initiatiefnemer van een unieke samenwerking tussen Zorgvisie, Nyenrode business Universiteit en Hotel Management School Maastricht. In dit programma bieden wij je de mogelijkheid om ‘de patiënt centraal stellen’ in praktijk te brengen. Hoe kun je zich als zorgprofessional inleven in de wensen en behoeften van de klant, jouw patiënt? Waarom is dit zo belangrijk? En hoe kunt je nóg servicegerichter en klantvriendelijker worden en zorgen voor een zo prettig mogelijk verblijf van jouw patiënt in jouw zorginstelling? Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de site van Zorgvisie.

Leergang interne Hospitality Consultant.

Binnen organisaties waar ik de ontwikkeling vorm geven leiden wij ook interne Hospitality consultants op. Doel van de leergang is zelfstandig een gastvrijheidsontwikkelingstraject kunnen begeleiden als Hospitality Consultant op basis van de 3H-visie en indien nodig en gewenst gebruik kunnen maken van de bijbehorende toolbox. De leergang wordt gegeven door twee van mijn gewaardeerde, gastvrije collega’s.

Download hier de brochure voor meer informatie.