Hospitality training

Gezien mijn activiteiten voor Korian Nederland ben ik niet meer beschikbaar als consultant. Echter verzorg ik nog wel inspiratieworkshops, gastcolleges en individuele leiderschapscoaching. Neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

Visie op Gastvrijheidsontwikkeling, hospitality training 

Authentieke, mensgerichte gastvrijheid is mijn belofte. Vanuit mijn relatie met de Hospitality Consultancy  werk ik graag met de volgende pijlers:

Happiness

De belangrijkste randvoorwaarde voor gastvrijheid: gelukkige, vitale medewerkers stralen gastvrijheid uit, zijn gastvrij naar elkaar en presteren aantoonbaar beter. Alleen een gelukkige organisatie behaalt het optimale resultaat. Ook als het om gastvrijheid, klantvriendelijkheid of patiëntgerichtheid gaat.

Hospitality

Het ingrediënt waar het allemaal om draait. Als oud student van Hotel Management School Maastricht zit het in mijn genen. De school zelf heeft ruim 65 jaar expertise over gastvrijheid opgebouwd. Share the next step in hospitality betekent voor mij dat ik die kennis met jou wil delen. Ik ben er trots op dat ik mag werken onder de vlag van dit fantastisch instituut samen met een team fantastische professionals. Elke dag weer samen werken aan een gastvrijere wereld.

Human Touch

Mensgerichtheid is voor ons een cruciaal ingrediënt om authentieke
gastvrijheid te bereiken. Oprechte aandacht voor de klant / gast / patiënt en uiteraard medewerkers, het verbinding maken, is waar het om gaat. Invoelend kunnen luisteren en responsief zijn is nodig om in hospitality te kunnen excelleren.

Hospitality trainingen

Elke organisatie is weer anders. Elke training, project zal dan, in mijn ogen, altijd ‘op maat’ gemaakt dienen te worden. Zoals gezegd ben ik momenteel niet beschikbaar maar verwijs je graag door naar mijn voormalige collega’s van Hospitality Consultancy.

Graag ontvangen ik of één van mijn voormalige collega’s je in het HMSM leerhotel “Chateau Bethlehem“. Niet alleen om meer informatie te geven maar vooral om je te laten ervaren hoe mensgerichte gastvrijheid voelt. Ik nodigen je uit contact met mij op te nemen.