Tarief, referenties

Ik, Maarten Bos, ben, met trots en dankbaarheid, als zelfstandig consultant, ook werkzaam voor:

Tarief

Tarieven voor inzet vertel ik je graag. Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen.

Referenties

Diverse bedrijven/ organisaties hebben succesvol gebruik gemaakt of maken nog gebruik van mijn onze dienstverlening op het gebied van  coaching, gastvrijheidsontwikkeling, diendend leiderschapsontwikkeling, team building en/of organisatieadvies. Bij grotere opdrachten werk ik het liefst samen met anderen om zo de kwaliteit en continuïteit te waarborgen. Vaak is dat één van mijn collega’s die ook werkzaam zijn voor de Hotel Management School Maastricht. Wij werken dan onder de vlag van HMSM.

De organisaties waarmee ik/wij samenwerken ervaren wij als fijne, gastvrije, opdrachtgevers. Warme, mensgerichte, langdurige, samenwerkingen noemen wij ze liever. Mocht het overigens zo zijn dat ik als persoon, op dat moment, niet de juiste persoonlijkheid ben om de opdracht te doen, geef ik het graag over aan mijn collega’s in het belang van de klant.

Voorbeelden van samenwerkingen zijn, al dan niet onder de vlag van HMSM, met:

+ Heineken, Zoetermeer
+ Bernhoven ziekenhuis, Uden
+ Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
+ Albert Heijn, Zaandam
+ Volvo van Roosmalen, ‘s-Hertogenbosch
+ GGZE, Eindhoven
+ Gemeente ‘s-Hertogenbosch, ‘s-Hertogenbosch
+ st Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein
+ Gemeente Peel & Maas, Helden
+ Mott MacDonald/ IPRC East, Rwanda
+ Veolia, Heerlen
+ Rechtbank Oost-Brabant
+ Meander zorggroep, Landgraaf
+ Frankenland zorggroep, Den Haag
+ Almere zorggroep, Almere
+ Bernhoven ziekenhuis, Uden

Wil je ook ervaren hoe het is om samen te werken met mij of met mijn collega’s? Ik nodig je graag uit om contact met mij op te nemen.