Maarten Bos

Momenteel ben ik labelmanager binnen Korian Nederland. Onder andere eindverantwoordelijk voor de Rosorum organisatie; kleinschalig wonen en ouderenzorg.

Daarvoor was ik onder andere zelfstandig senior hospitality consultant verbonden aan de Hotel Management School Maastricht en aan Universiteit Nyenrode. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van mensgerichte gastvrijheid en verzorgde trajecten op het gebied van  persoonlijke-, leiderschaps- en teamontwikkeling in organisaties. Dit deed ik in diverse branches waaronder zorgorganisaties, retail, overheid, financiële dienstverlening,  hospitality-/toerisme industrie, zowel in Nederland als internationaal.

Daarnaast coach ik al een aantal jaar op rij participanten in het internationaal MBA programma Universiteit Nyenrode. Binnen mijn eigen ontwikkelings-, coachings- en therapiepraktijk begeleidt en coach ik uiteenlopende organisaties en cliënten. Organisatie-, leiderschaps- en teamontwikkeling zijn hierbij de voornaamste aandachtsgebieden.

Ik heb jarenlange praktische consultancy en leidinggevende ervaring. In loondienst en als zelfstandige ondernemer.

Ik ben jarig op 24 april, geboren in 1966 te Brielle, maar ben opgegroeid en woon nu ook weer in ’s-Hertogenbosch, getrouwd met een Italiaanse en heb 1 zoon. Naast werk besteed ik mijn tijd graag aan mijn gezin en vrienden, koken, lezen/studeren, wielrenfietsen, skiën, hockey keepen, zeilen, Kiwanis Club ‘s-Hertogenbosch, mijn oud studentenclubje van de Hotelschool Maastricht DGNDE.

Meer over mij kun je vinden op mijn Linkedin pagina: linkedin.com/in/maartenpbos