Maarten Bos

Training in gastvrijheid, hospitality

Ik ben als zelfstandig consultant gelieerd aan de Hotel Management School Maastricht en aan Universiteit Nyenrode. Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van mensgerichte gastvrijheid en verzorg trainingen op het gebied van gastvrijheid, hospitality persoonlijke-, leiderschaps- en teamontwikkeling in organisaties. Dit doe ik in diverse branches waaronder zorgorganisaties, retail, overheid, financiële dienstverlening,  hotellerie en catering industrie, zowel in Nederland als internationaal.

Coach

Daarnaast coach ik al een aantal jaar op rij participanten in het internationaal MBA programma Universiteit Nyenrode. Binnen mijn eigen coachings- en therapiepraktijk
Hara & Co en the Bos company begeleidt en coach ik uiteenlopende cliënten.

Praktische ervaring

Na het afronden van de Hotel Management School in Maastricht ben ik 10 jaar werkzaam geweest in operationele management functies. Vervolgens ben ik gaan studeren in het fulltime Internationale MBA programma Universiteit Nyenrode waarbij ik gekozen ben tot ‘Student van het jaar’.  Na Nyenrode ben ik werkzaam geweest als consultant en directeur om vervolgens mede-eigenaar te worden van een multimedia bedrijf gespecialiseerd in Italië. Het bedrijf heeft diverse onderscheidingen gehad waaronder, 3 jaar op rij, de Travvies Award van beste bestemmingswebsite en 2 jaar op rij de meest gastvrije winkel van ’s-Hertogenbosch.

Passie

Mijn passie ‘mensgerichtheid in organisaties’ bleef echter trekken en dit resulteerde in 2014 zowel in een eigen coaching- en therapiepraktijk; ‘the Bos company‘ en ‘Hara & Co‘ als in een intensieve samenwerking met Nyenrode en Hotel Management School Maastricht.

Mensenmens

Ik ben getrouwd met de mooie Italiaanse Claudia, 1 zoon onze held; Nino.  We wonen in het mooie ‘s-Hertogenbosch, en af en toe in bella Italia, waar ik gelukkig kan genieten van vrienden en een fijn sociaal leven.

Ontmoeten

Liever ontmoet ik jou uiteraard in het “echt” in plaats van mij voor te stellen met woorden. Neem contact op als je nieuwsgierig bent geworden en/of meer wilt weten wie ik ben, wat en hoe ik doe.